Projekt i fokus: datorer.nu – Del 2

Nu gick det visst en månad sedan det senaste inlägget om Datorer.nu, som också var det första. Men jag har inte riktigt kommit in i det här med att blogga löpande ännu.

Och det har helt ärligt inte hänt så mycket sedan sist. Främst på grund av att jag inte jobbat alls med det, förutom att lägga upp lite text. Ett problem är väl att nischen datorer inte intresserar mig alls, så det är liksom inget jag sätter mig och skriver eller jobbar med själv för skojs skull.

Men för att dela något så kommer här lite statistik.

Jag har lyckats generera två sales åt HP, som har affiliateprogram hos Tradedoubler. Så där har jag fått in 248,33 kr exklusive moms. Inte så mycket, men nu är snart domännamnet betalat, om man ser det så.

 

Ovan en översikt över trafik de senaste 30 dagarna. 406 visningar och 306 unika besökare. Det man kan se är att trafiken minskat en hel del senaste veckan. Jag har tyvärr inte satt mig in mer i det, men det är en ny sajt som hittils är rätt så inaktiv.

Vad får jag trafik i från då? Förutom från bard.nu så är det bara söktrafik och då främst från Google.se. Nedan ser du de vanligaste sökningar som gett besökare till datorer.nu.

Det var det för denna gång. Jag hoppas att jag till nästa uppdatering kan ha lite mer roligt och intressant att bjuda på.

3 reaktion på “Projekt i fokus: datorer.nu – Del 2

  1. Joel Öhrn

    Hej Andreas!

    Tack för en väldigt inspirerande blogg! Jag tänker och tycker på många sätt precis som du, vilket har resulterat i min första bok som heter ”Framgångsbibeln – tid, energi, karriär, pengar”. Kika gärna på http://www.framgangsbibeln.se för mer info. Med hopp om inspirerande läsning!

    /Joel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *